torsdag 30 december 2010

Cause I tell a joke or two

Bredvid mig i soffan ligger darling K och sover. Ont i hjärtat och sorgen över att fina rycks bort för tidigt gör en trött. I ett annat rum ligger darling P, som kan konsten att sova, och sover och sover och sover. Jag plöjer bloggar, etapp-diskar och samlar ork för att plocka in frukosten.

Igår satt jag, K, J och P på traditionsenlig mellandags-gyllene prag och ältade hur färdiga vi var med 2010. Hejdå jävla bajs2010. P hade den bästa metaforen: "amen när jag stod och väntade på tåget i norrland 4 på morgonen och det var 20 minus och man är kall och jävligt trött, går på tåget och ska bara gå och snyta mig och det börjar forsa näsblod. Såklart är det stopp i handfatet så en massa blodigt vatten skvalpar runt, samtidigt som man är så jävla trött att det gör ont. Typ så har ju 2010 varit". Klockrent tyckte vi andra. Sen drog vi lite ordvitsar, pratade om vad vi ska göra 2011 och enades om sloganen "2011 -skördeåret" sen gick vi ut i kylan. Gick vidare på lite öl, försökte att inte halka och slå ihjäl oss och jag och P pratade om att vi skulle öppna en pub på andra långis och döpa den till Kjellis.

Jag är färdig med 2010, och trött. Jag skyller mycket trötthet och lojhet på brist på dagsljus och träning. Men 2010 har varit omtumlande och energikrävande, men såklart ganska bra ibland också. 2011 ska bli kick-ass! Just you wait and see!

Imorgon håller jag och Island nyårsbankett på ön. Måste göra klart quizet. Den som lever får se. Den som ser får leva.

2 kommentarer:

P sa...

Den som har lever får c. (vitamin alltså)

En Dum En, som tror att det snöar sa...

Får, som har namn som börjar på C, får leva. Ty köttätande är så jääävla 2010, eller snarare 1010.