söndag 20 juni 2010

Bröllopsspecial! 56 sidor extra!

Fnissande efter all champagne kommer brudparet in i rummet. Buttpluggen som Daniel fick i morgongåva börjar locka på uppmärksamhet efter fyra rätters svulst. Kötträtt. Dessert. Tårta. Högmod. Lättja.
Viktoria daskar till Daniel på hans numera kungliga stjärt och tjoar "nu jävlar blir det åka av!". Fackeldansarna slickar sig om munnen och låter som grådvärgar med alkoholförgiftning. Hovet har kvällen till ära delat med sig av sin största hemlighet: boken Den Monarkiske Läran i Otukt. Boken började skrivas av kungliga notarier någon gång i början av 1700-talet och har sedan fyllts på genom åren. Oscars oral-spindel, Eleonoras lindans-mambo och Den Bernadotteska klisterhuden är några av de många hundra glatt illustrerade sängkammaraktiviteter i boken. De nygifta har inte bara deffat och smakat på tårta de senaste veckorna, på schemat har också stått två timmars stretch per dag. Daniel kan nu utan problem uppvakta Viktoria i Napoleons Gunga.
"KALLA MIG PRINS!" ropar prinsen fryntligt med byxorna hängandes vid knäna. Prinsessans ätbara trosor har smält lite och klistrat fast sig i brysselspetsen. Ritsch-ratsch-fillibom. "TA MIG I OCKELBO!" kontrar hon. Notariernas fjäderpennor raspar vilt på pergamentsrullarna. Romeo & Juliakören har bytt om till av C Thulin designade latexblöjor med nitarna inåt. De sjunger acapellaversioner av Drottningholmsmusiken och står redo med glidmedel, givetvis från en kunglig hovleverantör. "NU JÄVLAR SKA DU FÅ PRINSKORV!" säger Daniel. "OCH DU SKA FÅ BLÅBÄRSMAZARIN!" säger Viktoria. Här lämnar vi kalaset, vi måste ändå respektera deras privatliv.

1 kommentar:

P sa...

Hört talas om berättelsen om Carl och den XVI:årige Gustav? För att inte tala om Carl och den XIV:årige Johan. Över gränsen även på sin tid.