måndag 15 mars 2010

You don't remember me do you?

Det är jävligt ballt att må bra! Jag har alltid varit en idiot, och kommer nog alltid vara en idiot, men nu är första gången jag känner att jag kan leva med att vara en idiot. Jag, en idiot. And damn proud!

Nu tog jag kanske i lite. Jag är en idiot, hell yeah! Sådär.

Söndagshänget igår hos snyggingarna en hållplats bort var strålande. Vi satt länge och väl och försökte komma på vilka svenska kändisar över 50 som är boinkable. Det var svårt med männen, för dom tappar på nåt sätt sin charm där någonstans och går över till, nåt patetiskt. Hawaii-skjorta typ. Gubbighet is so not sexy! Sven Wolter fick vara med iallafall. Kvinnorna var det däremot bara att rada upp. Marie-Louise Ekman (och även Mr Ekman, trekantsläge?) hamnade högt. Jag hade satt Mona Seilitz som vinnare om hon inte var död. Fan vad fin hon var.

Internationellt sett var vi överens om att det blir gött om fem år när Björk fyller femtio. Fast kanske att hon ändå får på nöten av Angelica Huston...

Annars har jag mest rullat mig i isolering idag. Och jobbat med min fobi för att kasta ut saker på marken från andra våningen. Jag tänker att "vinden kommer ta mig" eller att "jag kommer fastna med tröjan i oscilloskopet och slungas med ut" eller att "jag kommer få för mig att jag kan flyga". Men jag lever fortfarande. Det gick bra. Dessutom drog jag med mig en trippelskiva med Elvis-karaoke hem, så kvällsunderhållningen är spikad!

Kontentan: finfint!

Inga kommentarer: