lördag 24 april 2010

Det är inte Norges fel

Jag har ju medgett att jag känner hatet, hatet till Svalkan. Det är en känsla. Alltså inte nödvändigtvis något som är logiskt, legitimt eller grundat på vettiga argument. Have that in mind. Förresten, don't have that in mind utan joina mig i hatet! Är inte det mycket roligare?!

Varför En Dum En Som Tror Att Det Snöar känner hat-top five:


1. Sklavfslan har på något sätt förtjusat två nationer genom att vecka efter vecka sitta på en stol och ställa irrelevanta frågor och staka sig på usel engelska. Jag förstår verkligen inte charmen i det. Är vi verkligen så svältfödda på tv-underhållning som inte går ut på att springa genom hinderbanor eller annan slags förnedring att programmet Slafslan ska vinna typ alla priser på tv-galan?

2. Är Skrållan journalist? Enligt wikipedia är han det. Han har alltså utbildning? Tycker han bara att det blir mycket roligare och mer spännande om han kastar all research han får av sina stackars producenter direkt i toaletten? Vilken dare devil!

3. Skkkavlan stakar sig värre än Balou von Siwers.

4. Svalkan är gubbsjuk och förlegad i sin människosyn. När Shakira gästade programmet kunde man skymta pärlor av saliv i mungiporna och en lyster i ögonen man annars kan se hos ett barn som precis upptäckt onani. Ok, hon är jävligt het. Men! Shakiras kommentarer om att det är viktigt att kvinnor bryter sig fria från de burar som samhället stänger in dem i möttes av ett flåsande "ska du dansa i buren sen som du gjorde i videon?" I samma program frågade han dessutom Dolphin Lundgren om han inte nån gång önskade att han fått en son istället för bara döttrar?! WTF?!

5. Om Slakvan var sitt blonda lilla söta jag på 30-talet hade han varit farbror Adolfs förste kelgris. Kanske tar Slakvan ut sin sorg över att vara född i fel tid på hela Skandinavien? Som tredje rikets slutgiltiga hämnd:

Salvnak som gutt

Ja, allt kan lika gärna vara total sanning som komplett påhitt. Jag är ju, precis som Skallen, inte alls särskilt intresserad av research, så varsågoda och hate me right back!
I rest my case!

2 kommentarer:

Johanna sa...

I love you. Tack för det välgrundade hatet. pin

En Dum En, som tror att det snöar sa...

I love you toooooo my lovely lump.