tisdag 20 april 2010

Tala ur fittskägget

Upp och ner. Idag mest ner. En avtuggad äppelskrutt.
Har ändå haft en sån sjukt bra "helg" (ons-mån). Kontrasterna dödar mig. Vulkanens världspremiär inför publik = succé. Legendariskt om jag får säga det själv (det får jag!). Så jävla underbart. Folk som säger att man sjunger fint och så. Att man har gjort bra låtar och så. Det är det bästa jag vet tror jag. Även om jag fortfarande, efter 27 år, är alldeles för dålig på att ta emot komplimanger. Men i fredags fick jag ju öva på det, hehe! KBT! KBT!

Mer helg:
Öl
Hångel med folk
Häng med fina fina folk
Äntligen inlett projektet att se Riket (åå vad bra, men efter att S sa att det finns manus till en tredje säsong som inte är gjord och att hon blev besviken på att det inte blev closure blev jag lite illa till mods, vill inte att det ska ta slut)
Tröstshopping av klänningar och bös
Mat
Häng med en bäbis (det var rätt gosigt)
Masshysteri
Quizreunion, dock blott 30 ynka poäng
Sci-fi dans
Glitterdimma
Mer häng med fina fina folk
Soffmys

Jag har också kommit på att jag är en skata när det gäller ord. Ord-skatan. Jag gillar ord som glitter, kristall och karamell väldigt mycket. Ungefär som en skata som vill ha saker som glänser och skiner. Hm.

Stop making no sense!


Nu lösgodis och snus(k) i Js soffa på fastlandet. Vi ältar Skavlan-hatet. Åååå vad jag hatar Skavlan!
Men det är en annan historia...

4 kommentarer:

P sa...

Ibland väldigt skönt ändå att det finns en Skavlan som man kan hata så att man slipper hata sig själv. Tack åtack för att du finns ditt lilla norska äckel!

Klara sa...

Mer Skavlanhat, i detalj. Tack på förhand.

Johanna sa...

Jag är tydligen Klara. Det är för att vi är två. och tjejor. tvåsamhet med namnbyte.

Maria sa...

Jag är kluven till Skavlan. Innan gillade jag honom. Nu är jag inte alls så säker. I juni ska jag på nån sorts föreläsning med honom. Tack facket. Då ska jag bestämma mig för vilken som ska vara min officiella hållning till norsken.