måndag 6 september 2010

VARG! VARG! VARG!

Förra veckans miniturné var så himla mysig. Vi pruttade runt i en blå tvåförti och fnissade typ nästan från början, typ från när M på frågan "hur går det att köra?" svarade "Jo bra! Jag låtsas att jag är i amerika!". På KGB fick vi borstj och öl, lite nya fans och dessutom råkade jag stirra på en snubbe så han ramlade baklänges ner för trappan. Han överlevde, "tyvärr" haha! Hos H och PA fick jag sova i världens skönaste jävla soffa igen, gosa med Bobby-cat och äta världens godaste jävla veganfrukost. They do know how to spoil me! Sen bar det vidare av till Jönköping där det var så rart och sött och illrött så jag blev rörd. Igen. Protestspelning mot vidriga rivningsfasoner och små punkare som dansade loss till vår musik. Rundvandring i världens finaste ideella kulturhus. Handla i socialistiska bokhandeln. Krama punkarna. Köpa chokladboll. Åka hem. Läsa högt om gentrifiering i bilen. Mer. Mer. Mer!

Igår cyklade jag från ön till mitt tillfälliga hem. Vinden i håret, solen i ögonen, svetten i skrevet osv. Halvvägs hittade jag en tant som spelade orgel och sjöng opera så att hjärtat sprack och ett gäng uppställda och finklädda sjömän. Dom skulle hedra sjömän. Döda sjömän och levande sjömän. Lite blommor, solsken och en operatant. Skepp åhoj!
Nu övar jag på att vara ensam. Ensam med katten. Ensam med maten. Eller nä, inte ensam. Bara på egen hand. Öh. Jag är så jävla töntig!

Idag hämtade jag upp alla valsedlar och blev så pepp i den fina husvagnen. Valkampanj, hurra! DNs rapport var glädjande också. Kom igen nu då för bövelen, våga vara feminist på valdagen! Det går! Vi gör det!

Inga kommentarer: